1)Γιατί να χρησιμοποιήσω ένα φίλτρο νερού.

Ένα οικιακό φίλτρο νερού είναι απαραίτητο ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν επέμβει σημαντικά στην ποιότητα του υδροφόρου ορίζοντα. Τα παραπροϊόντα της χλωρίωσης δημιουργούν εκατοντάδες καρκινογόνες ενώσεις τις οποίες προσλαμβάνουμε καθημερινά κ για όλη μας την ζωή. Η παρουσία τοξικών βαρέων μετάλλων όπως ο Μόλυβδος και το Αρσενικό μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό μας σε μακροχρόνια έκθεση! Τέλος η πιθανή εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών όπως κύστες,πρωτόζωα,βακτήρια και ιών μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρες ασθένειες!

2) Χρησιμοποιώντας ένα οικιακό φίλτρο νερού προστατεύω το περιβάλλον;

Με την χρήση ενός οικιακού φίλτρου νερού προστατεύετε το περιβάλλον στο μέγιστο βαθμό.
Η καθημερινή χρήση εμφιαλωμένου νερού έχει σαν αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη διάθεση πλαστικών απορριμμάτων στο περιβάλλον τα οποία δυστυχώς καταλήγουν σε θάλασσες και ωκεανούς με ανυπολόγιστες συνέπειες στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

3) Το νερό που πίνω περιέχει Αρσενικό, είναι ασφαλές ;

Το Αρσενικό είναι ένα από τα τοξικότερα στοιχεία που μπορούν να υπάρξουν στο πόσιμο νερό και έχει επαληθευτεί η καρκινογόνος του δράση σε μακροχρόνια έκθεση ακόμη και για μικρές συγκεντρώσεις κάτω από το όριο ποσιμότητας, ιδιαίτερα σε εγκύους και μικρά παιδιά.
Θα πρέπει αμέσως να τοποθετήσετε ένα φίλτρο αφαίρεσης Αρσενικού.

4) Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα αφαιρούν το Αρσενικό ;

Όχι τα φίλτρα ενεργού άνθρακα δεν έχουν καμία επίδραση στην αφαίρεση του Αρσενικού.

 

5) Υπάρχουν φίλτρα αφαίρεσης Αρσενικού εκτός της Αντίστροφής Όσμωσης;

Ναι φυσικά και υπάρχουν.
Τα φίλτρα μας μπορούν να σας αφαιρέσουν το Αρσενικό με απόδοση μεγαλύτερη από 95% χωρίς να αφαιρούν τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού.

6) Όλα τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι το ίδιο ;

Όχι σε καμία περίπτωση.
Υπάρχουν πάρα πολλές ποιότητες ενεργού άνθρακα αλλά και μέθοδοι κατασκευής των φίλτρων οι οποίες επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιείτε φίλτρα ενεργού άνθρακα άγνωστης προέλευσης χωρίς τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Το πιθανότερο είναι να χειροτερεύουν την ποιότητα του εισερχόμενου νερού!!

7) Τα δικά σας φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι διαφορετικά ;

Έχουμε επιλέξει την καλύτερη ποιότητα ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας σε συνδυασμό με την αποδοτικότερη μέθοδο κατασκευής η οποία μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε περισσότερο ενεργό άνθρακα και να διαμορφώνουμε βέλτιστα την εσωτερική δομή του συγκριτικά με τα συμβατικά block ενεργού άνθρακα.
Η διαφορά φαίνεται στο ποτήρι σας!

8)  Τι είναι η τεχνολογία NanoCeram ;

Τα φίλτρα NanoCeram είναι μια νέα τεχνολογία η οποία προέρχεται από το διαστημικό πρόγραμμα της N.A.S.A.
Τα φίλτρα NanoCeram έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση από τα κοινά φίλτρα ενεργού άνθρακα.

9) Γιατί να χρησιμοποιήσω φίλτρο NanoCeram ;

Για να είστε απολύτως σίγουροι ότι το νερό που πίνετε είναι εντελώς απαλλαγμένο από παθογόνους μικροοργανισμούς όπως κύστες, πρωτόζωα, βακτήρια και ιούς.
Ακόμη είστε απαλλαγμένοι από παραπροϊόντα μεταβολισμού των φαρμάκων, ενδοτοξίνες DNA,RNA και από ένα πολύ μεγάλο εύρος τοξικών βαρέων μετάλλων όπως μόλυβδο, αλουμίνιο, νικέλιο, κάδμιο, αρσενικό, χρώμιο, χαλκό,ψευδάργυρο κτλ.

10) Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα 0.1 micron είναι πιο αποδοτικό από το φίλτρο NanoCeram.

Όχι σε καμία περίπτωση.
Το φίλτρο ενεργού άνθρακα 0.1 micron μπορεί να αφαιρέσει σωματίδια με μέγεθος μέχρι και 0.1 micron.
Το φίλτρο NanoCeram αφαιρεί σωματίδια μεγέθους 0.002 micron δηλαδή έχει την ικανότητα να αφαιρέσει 50 φορές μικρότερα σωματίδια!!!

11) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φίλτρο NanoCeram σε νερό που δεν χλωριώνεται ;

Ναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο NanoCeram σε μη-χλωριωμένο νερό όπως π.χ. νερό γεώτρησης για να προστατευθείτε από τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

12) Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα σε νερό που δεν χλωριώνεται


Όχι σε καμία περίπτωση!!

13) Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα φίλτρα ενεργού άνθρακα που διαθέτουν μπορούν να συγκρατήσουν παθογόνους μικροοργανισμούς. Είναι αυτό αληθές;

 Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να φιλτράρουν μόνο ορισμένους τύπους βακτηρίων που είναι μεγάλα σε μέγεθος. Σε καμία περίπτωση δεν σας προσφέρουν προστασία από μικροβιολογική μόλυνση του νερού. Προσέχετε από που αγοράζετε προϊόντα που προορίζονται για την προστασία της υγείας σας!

14)Το φίλτρο NanoCeram αφαιρεί τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού ;

Όχι σε καμία περίπτωση.
Το φίλτρο NanoCeram αφήνει ανεπηρέαστα τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού που είναι απαραίτητα για την σωστή και υγιείς ανάπτυξη του οργανισμού μας.

15) Μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας σε χονδρική πώληση ;

Ναι φυσικά.
Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στο τομέα των φίλτρων νερού και να συνεργαστείτε με ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν σε βάθος αυτό που κάνουν τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@watercure.gr ή στο 6930 32 76 32.

16) Γιατί να σας εμπιστευτώ ;

Γιατί η εταιρία μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικά προσωπικό το οποίο ελέγχει πρώτα οποιοδήποτε προϊόν πριν την διάθεση του στην Ελληνική αγορά.
Συνεργαζόμαστε με Πανεπιστημιακά εργαστήρια τόσο εντός όσο κ εκτός Ελλάδος για να σας παρέχουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας.
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν διεθνείς εταιρίες όπως η Argonide και Water-to-Go των οποίων και είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανιών δείχνουν το επίπεδο λειτουργίας της εταιρίας μας.

12233534_599909290150008_1866482071_n 12380177_611586485648955_356288462_n goldseal_waterquality 12052113_594321000708837_1355128690_n NSF_certificate 12182306_597716163702654_101820538_n 12231699_599909256816678_287847001_n